تاثیر انتخاب متریال در بازسازی

تاثیر انتخاب متریال در بازسازی

در بازسازی ساختمان بخش‌های مختلفی نظیر دیوارها، کفپوش‌ها و سقف مورد مرمت و بازسازی قرار می‌گیرند. هر چقدر از متریال و مصالح باکیفیت‌تری برای مرمت و بازسازی این بخش‌ها استفاده شود، بر روی نتیجه کار تاثیر خوبی گذاشته شده و بنا از عمر و استحکام بیشتری برخوردار می‌شود. متریال در کنار کیفیت بالا باید با سبک و دکوراسیون داخلی بنا هم مطابقت داشته باشند تا به زیبایی و جذابیت فضا افزوده شود. حال در ادامه به بررسی تاثیر انتخاب متریال در بازسازی می پردازیم.

 

متریال چه نقش و تاثیری بر روی بازسازی دارند؟

افرادی که قصد بازسازی خانه یا ساختمان خود را دارند، باید در ابتدا بخش‌هایی که نیاز به بازسازی دارند را مشخص کنند. این کار میتواند با مشورت تیم بازسازی و معمار انجام شود. تیم بازسازی بر اساس بخش‌های انتخاب شده و نوع متریال، هزینه حدودی بازسازی را اعلام می‎کند. پس از آن پروسه خرید متریال و تجهیزات آغاز شده و مصالح در اختیار تیم سازنده قرار داده می‌شود. تاثیر انتخاب متریال در بازسازی امری اجتناب‌ناپذیر است. مصالح و متریال در افزایش زیبایی و جلوه بنا و همچنین طول عمر و استحکام آن تاثیر زیادی دارند. هر چقدر از متریال درجه یک و مرغوب‌تری برای بازسازی استفاده شود، ساختمان ارزش بیشتری پیدا کرده و به مقاومت آن افزوده می‌شود.

 

متریال چه نقش و تاثیری بر روی بازسازی دارند؟

 

دلایل موثر بودن متریال در بازسازی ساختمان

  1. در زمان انتخاب متریال برای بازسازی باید به کیفیت آنها توجه شود. این که مصالح و متریال مورد نظر از دوام و ماندگاری خوبی برخوردار باشند و تغییر رنگ سریع نداشته باشد، یک مسئله بسیار مهم است که در زمان خرید باید به آن توجه شود. همچنین این مصالح باید نسبت به عوامل محیطی مقاومت بالایی داشته باشند. برای مثال اگر از سنگ‌های بی‌کیفیت برای بازسازی کف ساختمان استفاده شود، این سنگ‌ها در اثر شستشو در معرض آسیب و شکستگی قرار می‌گیرند و مالک ناگزیر به تعویض مجدد آنها می‌شود. برای همین توجه به کیفیت متریال در بازسازی یک مزیت اقتصادی نیز محسوب می‌شود.
  2. با انتخاب متریال مناسب میتوان در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی کرد. برای مثال اگر سیستم گرمایشی ساختمان از کف باشد، با انتخاب متریالی که قادر به عبور این حرارت و گرما هستند میتوان به گرمایش محیط کمک کرده و انرژی کمتری را مصرف کرد. همچنین انتخاب متریال درست باعث می‌شود تا به تهویه صحیح محیط کمک شود و چرخش هوا به خوبی صورت بگیرد.
  3. در زمان بازسازی ساختمان معمولا به نمای آن نیز اهمیت داده می‌شود. توجه داشته باشید که تغییر نما به طور مستقل به هیچ وجه امکانپذیر نبوده و تمام ساکنین باید در رابطه با آن به تفاهم برسند. برای همین جهت انتخاب متریال و مصالح لازم برای بازسازی نمای ساختمان باید نظر تمام ساکنین را جلب کرد.
  4. تاثیر دیگری که مصالح و متریال بر روی بازسازی خانه و ساختمان دارند، در جلوه و زیبایی بنا است. هر چقدر متریال از بافت، رنگ و شکل خوبی برخوردار باشند و با سبک دکوراسیون مطابقت داشته باشند، به زیبایی و جذابیت خانه نیز افزوده می‌شود. از آنجایی هم که یکی از اهداف بازسازی خانه افزایش زیبایی و جلوه بنا است، با انتخاب درست متریال میتوان خیلی راحت به این هدف دست پیدا کرد.

 

بهترین متریال و مصالح برای بازسازی نمای ساختمان

بازسازی نما یک راه عالی برای ایجاد جلوه‌ای جذاب در نمای ساختمان‌های قدیمی است. از آنجایی که نمای ساختمان به طور مداوم در معرض تابش نور خورشید و سایر عوامل محیطی نظیر باد، طوفان، گرد و غبار، باران و برف قرار دارد، باید از مصالح و متریال با کیفیتی برای آن استفاده شود. از سوی دیگر نمای ساختمان اولین چیزی است که نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. از این رو طرح و رنگ متریال نیز مهم بوده و باید به زیبایی آنها توجه شود.

 

بهترین متریال و مصالح برای بازسازی نمای ساختمان

 

برای بازسازی نمای ساختمان میتوان از انواع سنگ‌های طبیعی استفاده کرد. سنگ‌هایی نظیر تراورتن، گرانیت، چینی و کوارتزیت جزو سنگ‌هایی هستند که معمولا در نماسازی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. انتخاب سنگ برای نما باید با توجه به شرایط جوی انتخاب شود و به ثابت بودن رنگ و مقاومت آن توجه زیادی گردد. علاوه بر این میتوان از انواع آجر نظیر آجر حصیری، کرکره‌ای، شاموتی و رستیک نیز برای بازسازی نما استفاده کرد. در حال حاضر بسیاری از طراحان از ترکیبی از آجرها برای ایجاد نقوش و طرح‌ها در نما استفاده می‌کنند. از شیشه‌های فریم‌لس، اسپایدر و کرتین وال و یا انواع چوب نظیر چوب پلاست، ترموود و چوب اشباع شده هم میتوان برای بازسازی نمای ساختمان استفاده کرد.

 

بهترین متریال برای بازسازی سقف بنا

بازسازی سقف به موارد متعددی بستگی دارد. در صورتی که سقف آسیب‌دیدگی جزئی داشته باشد و کارفرما نسبت به وضعیت آن راضی باشد، میتوان تنها برای نقاشی آن اقدام کرد. اما در حال حاضر استفاده از سقف‌های کاذب برای بازسازی سقف بسیار رایج و مرسوم شده است. در این خصوص میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

 

بهترین متریال برای بازسازی سقف بنا

 

  • سقف کاذب کناف: پنل‌های سقفی کناف در اصل یک پوشش سقف هستند که از نظر وزن، جنس و ضخامت انواع متفاوتی دارند. این پنل‌ها به طور کل وزن کمی دارند و در صورت اجرا بار زیادی را به ساختمان وارد نمی‌کنند.
  • سقف کاذب آکوستیک: بسیاری از کارفرمایان ترجیح می‌دهند برای عایق کردن محیط خانه خود از سقف‌های آکوستیک استفاده کنند. بازسازی سقف با سقف کاذب آکوستیک باعث ممانعت از ورود و خروج صدا شده و آسایش ساکنین را تامین می‌کند.
  • سقف کاذب کشسان: سقف‌های کشسان از دیگر سقف‌های کاذب هستند که در چند سال اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته‌اند. این سقف‌ها در انواع ترسپرنت، مات، گلکسی و غیره موجود هستند که بر اساس محیط و بودجه میتوان نوع مناسب آن را انتخاب کرد.

 

بهترین متریال برای بازسازی کف بنا

برای بازسازی کف خانه هم میتوان از متریال مختلفی استفاده کرد. پارکت از جمله متریالی است که در بازسازی بسیاری از منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کفپوش‌ها در انواع مختلفی نظیر پارکت چوبی، پارکت لمینت و پارکت اپوکسی موجود هستند که هر کدام مزایا و خصوصیات خاص خود را دارند. علاوه بر این میتوان از متریالی نظیر سرامیک و سنگ نیز برای بازسازی کف ساختمان استفاده کرده و از مزایای آنها بهره‌مند شد.

 

جمع بندی

در این مطلب در خصوص تاثیر انتخاب متریال در بازسازی صحبت کردیم و با چند متریال کاربردی و مناسب برای بازسازی بخش‌های مختلف ساختمان آشنا شدیم. با متریال درجه یک و در عین حال قیمت مناسب میتوانید بازسازی را به شکل موثری انجام دهید و از هزینه‌های خود تا حدودی بکاهید. جهت بازسازی خانه یا ویلای خود میتوانید از تیم تخصصی سبک تازه کمک بگیرید.

مقالات مرتبط

طراحی داخلی ویلاهای کوچک

تفاوت طراحی ویلای مدرن با کلاسیک چیست؟

مشاوره بازسازی ویلا و مزایای استفاده از آن

طراحی ویلای فلت و اصول آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *